BOKA GÄRNA GENOM     0707802198  

                                              ÅÄNGEN 2  614 92  SÖDERKÖPING

Hassel Boende  som har öppet året runt  drivs av Erling och Riitta Hassel.    Vi är ett litet familjeföretag som även driver ett Konst galleri med inramningsverkstad i Söderköping.  Vi erbjuder boende i en fantastisk miljö nära den vackert belägna Storån ,  med nära ( 1,5 km )  till  Söderköpings stadskärna . Vi har en stor härlig trädgård i en hemtrevlig atmosfär med möjlighet till äkta finsk  bastu, Kräftfiske (under säsong),  gratis wifi ingår.
 

 För allas trevnad är alla rummen rökfria 
Husdjur är tillåtna att ta med

              I BED AND BREAKFAST  
        Ingår lakan, handdukar och          frukost

       Även slutstädning ingår

Lakan o handdukar lägges på golvet i rummet,sopor läggs i avsedda sopsorterings anläggning utanför.


 

                    FRUKOST

            självservering                   
 
                   
eller enligt ök

ÖPPETTIDER

Mån - Fre07:00 - 22:00
Lördag07:00 - 22:00
Söndag07:00 - 22:00
           -     

Detta rum heter smultronstallet     

Detta rum heter Trollsländan

Detta rum heter ängslyckan

Alla rummen har sköna  continentalsängar , smart tv, sängkläder ingår i dom bäddade sängarna ,handukar ingår , 2 av rummen är belägna på övervåningen och 1 i undervåningen. I rum nummer 2 finns ett sovloft att bruka vid behov. Alla rummen är ljusa och behagligt inredda med äkta mattor och fin konst på väggarna . ( gäster har möjlighet att köpa konsten på väggarna

På övervåningen finns ett härligt allrum med en skön soffgrupp , och bäddsoffa och tv, även ett gemensamt duschrum med toalett , , en loftgång  ut från toaletten att relaxa i .  Neder våningen har matrum med plats för 12 personer och ett härligt kök med diskmaskin och varmluftsugn , micro , köket är fullt utrustat så ni kan göra era egna middagar.

I nedre våningen finns även ett allrum med öppen spis , och på kökssidan en härlig vedspis och en modern induktionshäll  ,kyl o frys med  ismaskin.  Även gemensam dusch och tvättmaskin.